Virkistyspäivät

Lataa akkusi, hengähdä ja nauti upeista maisemista.

Hieman virallista asiaa, mutta myös rentoa yhdessäoloa, liikuntaa ja hyvää ruokaa. Näistä hyvä virkistyspäivä on tehty! Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan teille sellaisen kokonaisuuden, josta henkilöstönne saa virtaa arjen aherrukseen.

Vaarunhovin rauhallinen ympäristö ja lähellä oleva luonto lataavat akkuja ilman järjestettyä ohjelmaakin, mutta miltä kuulostaisi esimerkiksi pallopelit jalkapallokentällä, Vaarunvuorten vaellus tai samoilu omalla pienellä luonnonsuojelualueellamme? Tai ehkäpä firman sisäiset onkikilpailut toisivat muisteltavia hetkiä myös arjen tiimellykseen. Ohjelmaideoissa ja niiden toteutuksessa voit kääntyä myös puoleemme. Autamme mielellämme myös löytämään teille soveltuvimpia ratkaisuja muilta ohjelmapalvelutuottajilta, joten kysy rohkeasti!

Keittiömme tarjoilee virkistyspäiviin sopivat terveelliset lounaat ja päivällisen noutopöydästä. Välipaloja tuodaan tarjolle ohjelmanne mukaan. Illanviettoon sopii tietenkin rantasauna ja varsinkin kesällä iltaa kannattaa jatkaa nuotion äärellä grillikatoksella tai vaikka laiturin nokassa istuskellen.

Päätalollamme on anniskeluoikeudet, joten päivällisen viinit ja konjakit kahvin kanssa tarjoilemme Lounge-baaristamme. Rantasaunalle voitte tuoda omat saunajuomat itse niin halutessanne. Mikäli tarvitsette majoitusta tai kuljetuksia, voimme hankkia niitä tarpeisiinne yhteistyökumppaneittemme avulla.


ONKO TEILLÄ TILAA ? 

Tarkista päätalon varauskalenterista varaustilanteemme tai kysy onko meillä tilaa haluamanasi ajankohtana!

Mikäli haluat tarjouksen tilaisuutesi järjestelyistä, jätä tarjouspyyntö!