Ajankohtaiset

Tule mukaan tapahtumiimme! 


Haluatko osallistua kesäohjelmiin?

Ilmoittaudu mukaan alta!

Vaarunhovin kesäkahvila auki keskiviikkoisin 3-31.7.2024 !  

Olet sitten ohikulkumatkalla tai kaipaat muuten vain virvoketta heinäkuun helteiden keskellä - tervetuloa Vaarunhovin kesäkahvilaan! 

Kahvila on auki keskiviikkoisin klo 12-18
3-31.7 välisenä aikana ja tarjolla on mm. jätskiä, juomia ja pikkumakeaa ja suolaista. 


KAHVILAKÄYNTISI LISÄKSI... 

Jokaiselle kahvilaviikolle on järjestetty kesäistä ohjelmaa klo 15-18 välisellä ajalla (vaihtelee eri kerroin, kesto n. 1-1,5h/ohjelma). 

Ohjelmiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen ja ne ovat maksullisia.

Pääasiallisesti kesäriennot toteutetaan tanssiladollamme tai sään salliessa ulkona. Mikäli valitsemasi kerran ohjelmaa ei toteuteta (osallistujamäärän jäädessä liian pieneksi), sinulle ilmoitetaan asiasta ilmoittautumiskaavakkeessasi jättämääsi sähköpostiin. 

Tervetuloa mukaan! 

******

3.7. Viinijooga - hyvää oloa ja hauskanpitoa, klo 16-17

Tervetuloa nauttimaan rennosta joogasta, jonka aikana saat nauttia lasillinen viiniä!

Viinilasi kulkee mukanasi asennosta toiseen ja haastaa sinua tekemään lempeitä liikkeitä juomaa läikyttämättä. Voit valita joogaharjoitukseesi viinin alkoholilla tai ilman (myös alkoholiton muu juoma onnistuu). Harjoitus sopii kaikille, eikä eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta.

Joogan sinulle ohjaa Studio Laive & Elviira Hyytiä. Ota mukaan oma alusta! 

Hinta 25e/hlö (sis. juoman)

**

10.7. Kehonhuoltohetki - aikaa itselle, (kellonaika tarkentuu lähempänä)

Tervetuloa rauhoittumaan oman kehon äärelle. Kehonhuoltohetken sinulle vetää fysioterapeutti Markus Metsänen Alive Training and Therapy Oy:lta. 

Hinta 10e/hlö.

**

17.7. Kukkaseppelepaja - kauneutta kesään, klo 15-16.30

Taita kesän kukkaset upeiksi seppeleiksi taitavan paikallisen floristimme, Kukkapalvelu Sandran, Sanna Pöytäkankaan opeilla. Kukat ja materiaalit kuuluvat hintaan, joten riittää, että saavut paikalle luovin mielin! 

Hinta 25e/hlö.

***

24.7. Lempeä jooga & äänimaljarentoutus - syvää rentoutta ja rauhaa, klo 16-17

Tule nauttimaan lempeästä joogasta tunnelmallisella Vaarunhovin tanssiladolle! Kehon jumeja avaavat liikkeet hellivät kehoa ja tekevät olosi vetreäksi. Harjoitus on rauhallinen ja soveltuu kaikille, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta. Lopuksi pääset nauttimaan Peter Hess® -metodin maljojen soinnuista. Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä, jossa äänimaljojen rauhallinen äänimaisema ja fyysinen väreily rentouttavat kehoasi ja mieltäsi kokonaisvaltaisesti.

Joogan sinulle ohjaa Studio Laive & Elviira Hyytiä. Ota mukaan oma alusta! 

Hinta 20e/hlö.

**

31.7. Akvarellipaja - kauniisti maalaten, klo 16.30-18

Vapauta sisäinen taitelijasi ja syvenny akvarellien maailmaan! Innostavasta ja kannustavasta ohjauksesta vastaa erityisopettaja (KM) ja intohimoinen kuvataiteen harrastaja, Marketta Moksi Korpilahdelta. Pajan aikana opit akvarellimaalauksen tekniikoita ja pääset luomaan kesäisen kukka-asetelmatyön. Hinta sisältää pajassa tarvitut materiaalit. 

Hinta 30e/hlö.

**


Tule meille töihin! 

Etsimme jatkuvasti keittiöömme sekä salitöihin hyviä tyyppejä - tule mukaan iloiseen joukkomme! 
Kysy lisää  info@vaarunhovi.fi tai 040 6325006 / Rauno.