Pihapiiri

Turha jäädä sisälle, varsinkaan aurinkoisena kesäpäivänä!

Vaarunhovin pihapiiriin kuuluu päätalon ja rantasaunan lisäksi useita muita rakennuksia sekä laajoja nurmikenttiä, joita voimme hyödyntää tilaisuutesi toteuttamisessa. Vaarunhovi kattaa nykyisellään noin kolmen hehtaarin alan.

Pihapiiristä voit löytää alkuperäisen aitan, maakellarin sekä rantasaunan lisäksi myös grillikatoksen, ulkovihkipaikan sekä tanssiladon. 

Tule tutustumaan ympäristöömme ja vietä unohtumaton päivä vuosisadan vaihteen lumossa!

AITTA

Aivan päätalon vieressä sijaitsee 1900-luvun alun aittarakennus, joka on toiminut vuosien saatossa niin päätalon pakarina kuin majoitusrakennuksena. Rakennus remontoitiin 2019, jolloin saimme tilat 10 hengen majoituksiin ja vuonna 2021 tilat täydentyivät myös VIP- huoneella.. Aitassa onkin nykyisellään majoitustiloja 12 hengelle. Majoitus on käytössä pääasiallisesti touko-lokakuun välisen ajan. 

PERUSHUONEET

  • 2 kpl 4 hengen huoneita (alakerrassa Elli ja yläkerrassa Alvar) 
  • 1 kpl 2 hengen huoneita. (Adele)

Sänkypaikkoja yhteensä 10 hengelle

Huoneiden käytössä yhteinen WC-tila (käytävässä) sekä jääkaappi ja kahvin - ja vedenkeitin.

Majoituksen hinta kesäkaudella 90e/yö/huone.
Hinta sisältää liinavaatteet, mutta ei aamiaista.

VIP-HUONE

  • 2 hengen huone.

VIP-huoneessa on oma pieni keittiö, tupa, parivuoteellinen sänky sekä WC-tila. Huoneeseen on oma sisäänkäynti.

Majoituksen hinta kesäkaudella 140e/yö/huone.
Hinta sisältää liinavaatteet, mutta ei aamiaista.ULKOVIHKIPAIKKA

Keväällä 2020 valmistunut ulkovihkipaikka on nyt valmiina erilaisiin hää-, kaste- ja yritystapahtumiin! Alue sijaitsee aivan päätalon vieressä, mutta kuitenkin mukavasti vanhan pappilametsän siimeksessä. Paikalta löydät istumapaikat jopa 60 hengelle, seisoen reilusti isommallekin porukalle.

Tilat 60-100 hengelle


KUVA: CHRISTA KÖNÖNEN


GRILLIKATOS

Nokipannukahvia, kenttälounas tai yksinkertaisesti nuotiolla paistettua makkaraa... herahtiko vesi kielelle ? Mitäs jos yhdistäisit kokous-, koulutus tai muuhun tapahtumaasi happihyppelyn ruoan pariin? Tonttimme alarinteeltä löydät ison katetun grillikatoksen, jossa voit tehdä ruokasi itse tai me teemme sen!

Katosta kiertävillä penkkiriveillä tilaa ainakin 50 hengelle.


TANSSILATO

Mitä olisikaan kesäjuhlat tai häät ilman latotansseja ? Pihapiirimme kaunis punainen lato kunnostettiin kesällä 2019 ja siitä lähtien se on vastaanottanut kesäiltojen valssaajia aina juhlan tullen.

Ladolla ei ole anniskeluoikeuksia, joten se on oiva paikka järjestää vaikka juhlien jatkot!

Tanssikengät siis jalkaan ja ulos!

  • Tilat 50 -80 hengelle

KUVA: CHRISTA KÖNÖNEN

LUONNONSUOJELUALUE

Vaarunhovin tontilla on oma luonnonsuojelualue tontin etelälaidassa. Alue on suojeltu erityisesti liito-oravan ja valkoselkätikan vuoksi, mutta kiinteistöllä liikkuu kyllä moni muukin eläinystävämme. Luonnonsuojelualue sijaitsee tanssiladon ja rantasaunan välittömässä läheisyydessä


Tule hengähtämään alueelle ja nauti koskemattoman luonnon rauhasta.