Juhlat

Ruokaa, juomaa ja iloista yhdessäoloa jakamisen arvoisiin hetkiin.

Vaarunhovista saat niin tilat kuin tarjoilut yhden katon alta ja yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme loihtia merkkipäiviesi ratoksi myös ohjelmaa, kuljetuksia, majoitusta sekä kauneutta.

Vaarunhovin päätalolta löydät juhliisi erikokoisia saleja aina 20 hengen tiloista 60 henkeen asti. Tiloja voidaan myös yhdistellä, jolloin juhlat pääsevät jatkumaan huoneesta toiseen. Vaarunhovin Lounge-baari on myös avoinna tilaisuudessasi mikäli niin haluat.

Pienempiin ja rennompiin juhliin soveltuu hienosti myös rantasaunammeVoit myös varata saunan juhlien jälkeiseksi jatkopaikaksi.


Muistotilaisuuksiin

Ilon ja surun hetkellä vuosisadan myllerrykset nähnyt pappilamiljöö rauhoittaa ajattelemaan jatkuvuutta. Vaarunhovi itse on saanut uuden mahdollisuuden juhlatalona tuoda lohtua ja iloa sen vieraille ja haluammekin kutsua teidät viettämään tärkeää päivää kanssamme. 

.

Valmistujaisiin & rippijuhliin

Iso työ valmiina, valmistujaispäivä luvassa ja tila hakusessa pienelle tai isolle vierasmäärälle? Vaarunhovista voit varata yksittäisen salin tai vaikka koko talon valmistujaisjuhlaanne. 

Jos yhdet juhlat tuntuvat haasteellisilta, miltä kuulostaisi järjestää vaikka kolmen kaveruksen yhteiset valmistujaiset, jolloin jokaisella valmistuvalla olisi oma sali käytössä, mutta yhteinen juhlabuffet?


Arvokkaiden tarinoiden pappila


Kastajaisiin & Nimiäisiin

Miltä tuntuisi viettää lapsesi ensimmäistä suurta juhlaa oikeassa pappilassa? Pappila-salissa pappilamme ensimmäinen kappalainen, Frans Cawén, vastaanotti seurakuntaansa syntyneitä jo sata vuotta sitten. Virallisen osuuden jälkeen voitte nauttia aterian muissa saleissamme ja viettää aikaa ystävien ja sukulaisten kanssa Vaarunhovin rauhallisessa miljöössä.


Illanviettoihin

Pappilana toimiessaan Vaarunhovin ovet olivat auki arkisempaankin ajanviettoon ystävien tai sukulaisten kanssa- ja niin on nytkin! Tee arjestasi siis juhlaa, unohda tiskit ja siivoaminen, kokoa ystäväsi kasaan ja tulkaa nauttimaan illasta Vaarunhoviin!

Keittiöstämme saatte pientä tai isompaa purtavaa seurueellenne ja juomat tarjoilee tietenkin Lounge-bar. Voit jatkaa menoa myös tanssiladollamme tai saunalla - vaikkapa paljun kera! 


ONKO TEILLÄ TILAA ? 

Tarkista varauskalenterista varaustilanteemme tai kysy onko meillä tilaa haluamanasi ajankohtana!

Mikäli haluat tarjouksen tilaisuutesi järjestelyistä, jätä tarjouspyyntö!