Pikkujoulut

Pikkujoulut talven ihmemaassa.

Olipa kyseessä sitten riehakkaat, hartaat tai viralliset pikkujoulut, somistamme tilamme niihin sopivaksi. Jos ette malta juhlia koko iltaa, saatte meiltä myös pikkujouluruokailun ryhmällenne käden käänteessä. Pikkujoulujen parhaat päivät varataan jo varhain, joten toimi nopeasti!

Keittiössämme loihditaan perinteisiä joulumenuja, mutta jos haluatte säästää joulun maut aatolle, buffettiin voi päätyä vaikka meksikolaista tai italialaista vivahdetta. Päätalollamme on A-oikeudet, jolloin ruokajuomat voitte tilata ennakkoon tai jokainen voi hakea lasiinsa mieluisaa täytettä palvelevasta Lounge-baaristamme.

Kaikkiin tiloihimme voidaan järjestää AV-laitteet, jolloin virallisempikin osuus onnistuu ennen ruokailua ja joululauluja. Juhlasalistamme löytyy myös piano säestämiseen ja äänentoistolaitteet laulun apuvälineeksi.

Pienemmät pikkujoulut voi myös järjestää rantasaunalla, jolloin voitte nauttia myös omia ruokajuomianne. Päätalolla järjestettyihin pikkujouluihin saa tietenkin varattua myös saunan, jolloin juhlat voivat jatkua siellä vaikka pikkutunneille saakka.

Mikäli pelkätte, että kotimatkaan ei riitä voimat enää pikkujoulujen jälkeen, voimme etsiä ryhmällenne majoitusta yhteistyökumppaneiltamme. Voimme hankkia myös yhteiskuljetuksen ryhmällenne Vaarunhoviin ja/tai takaisin. 


ONKO TEILLÄ TILAA ? 

Tarkista päätalon varauskalenterista varaustilanteemme tai kysy onko meillä tilaa haluamanasi ajankohtana!

Mikäli haluat tarjouksen tilaisuutesi järjestelyistä, jätä tarjouspyyntö!