Koulutukset

Lisää osaamista historiallisessa miljöössä. 

Sykähdytä osallistujasi järjestämällä koulutuksesi historiallisessa miljöössä, Vaarunhovissa! Hirsiseinien ja kattokruunujen katveessa, kaakeliuunien lämmittäessä raskaammatkin aiheet tuntuvat hieman helpommilta omaksua. Vanhasta talosta löytyy uudet AV-laitteet, erilaisia ryhmätyövälineitä ja ennen kaikkea tilaa monentyyppisille koulutuksille. Voit hyödyntää myös ulkoalueitamme sekä ympäristöstämme löytyviä mahdollisuuksia osana koulutustasi. 

Monesti koulutuksen parasta antia on ruoka ja se on myös meille tärkeää. Keittiöstämme saat saumattomasti niin aamu- kuin iltapäiväkahvit, lounasta unohtamatta. Jos koulutuksenne tapahtuu ulkona, voidaan lounas tai kahvit tarjota esimerkiksi rannassa tai grillikatoksellamme. Meillä on myös mahdollisuus saunoa koulutuspäivän päätteeksi, jos aikataulunne antavat myöden.

Useamman päivän koulutuksia varten voimme hankkia teille myös majoitukset lähialueen yhteistyökumppaneidemme kautta. Mikäli haluat, voit myös hankkia lisää sisältöä koulutuspäivääsi meiltä, olemmehan mekin opettajia! Lue lisää www.tiiraevents.fi!


ONKO TEILLÄ TILAA ? 

Tarkista päätalon varauskalenterista varaustilanteemme tai kysy onko meillä tilaa haluamanasi ajankohtana!

Mikäli haluat tarjouksen tilaisuutesi järjestelyistä, jätä tarjouspyyntö!